Smidigt däckbyte hos Nordquist Drifting Team

Smidigt däckbyte hos Nordquist Drifting Team

God morgon, nu är det ännu en fin morgon och man vill egentligen inte gå upp ur sängen. Jag kommer ligga kvar här ett tag till innan det är dags att gå upp och fixa sig till jobbet. Jag tänker att jag likaväl kan skriva ett inlägg när jag ändå inte gör någonting annat, och detta inlägg kommer handla om hur det är när det går över till vintertid och man inte får ha på sina sommardäck längre. Så detta blir ett inlägg om när jag fick hjälp med däckbyte i Örnsköldsvik av Nordquist Drifting Team.

Nu har det gått över till vintertid och det betyder att man måste sätta på nya däck på bilen för annars är det olagligt att åka runt på vägarna. Jag vet inte hur man gör det själv och så länge jag har ägt min bil så har jag fått hjälp av Nordquist Drifting Team med däckbyte i Örnsköldsvik. Jag vet att normen säger att killar ska kunna byta däck och hålla på med bilar, men jag har verkligen inget intresse i det alls och därför har jag inte tagit mig tiden att lära mig det heller. Istället för att göra det själv och chansa på att det blir rätt och att något går snett på vägen sen så tar jag hellre hjälp av någon som är bra på däckbyte i Örnsköldsvik. Nu har jag i alla fall mina dubbdäck på bilen och det var tur att jag bytte däck där jag gjorde det, för nu är det snö och is på vägarna. Nej, nu är det dags att gå upp ur sängen och ta en dusch innan jag ska dra mig iväg till jobbet. Ni får ha en jättefin dag så kommer det ett nytt inlägg på fredag som vanligt.  


Kommentarer är stängda.