Jag är inte längre stel i ryggen

Jag är inte längre stel i ryggen

Välkommen, välkommen! Det gläder mig att ni numera är så många som läser min blogg, det gör att jag verkligen känner mig mer motiverad till att skriva nya inlägg. I dagens inlägg kommer jag prata om en massage i Osby som jag var på för ett tag sedan, förhoppningsvis är det något som kan intressera just dig.

För några veckor sedan vaknade jag en dag upp med en otrolig smärta i min rygg, ju mer dagen gick lugnade det ner sig en aning men nästa morgon var det samma visa igen. Det tog några dagar innan det blev bättre, då var det inte alls samma typ av smärta men jag hade fortfarande känningar. Dessutom blev jag under de här dagarna väldigt stel eftersom jag inte kunde röra mig hur som helst. Den här stelheten påverkade min vardag ganska mycket, vilket gjorde att jag fick ta tag i det. Jag bestämde mig då för att gå på massage i Osby, jag hade då förhoppningen att det skulle lindra min stelhet. Företaget som jag vände mig till heter Hälsokampen, det var en nära vän till mig som tipsade mig om att gå dit. Idag är jag oerhört tacksam för det tipset som han gav mig, det ledde till att jag fick en helt otrolig massage som i sin tur verkligen mjukade upp min kropp. Massören kände verkligen hur stel jag var och fokuserade därmed på att verkligen mjuka upp mig. Direkt efter massagen kände jag mig helt omtumlad, det tog ett litet tag innan jag kunde känna om massagen hade hjälpt mig eller inte. När jag väl började känna de goda effekterna kände jag hur mycket massagen faktiskt hade hjälpt mig. jag hade aldrig kunnat förvänta mig att en massage skulle kunna hjälpa min rygg så pass mycket. Därför vill jag med det här inlägget verkligen tacka Hälsokampen för deras fantastiska massage i Osby.


Kommentarer är stängda.