Healing i Ystad

Healing i Ystad

Hallå där! Vad trevligt att se dig här, hoppas att din dag har varit super och att du även mår bra. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om företaget Ask Soul & Lightworker, det är företaget jag har vänt mig till för healing i Ystad.

Under en period på några veckor har jag känt en konstig känsla i min kropp, en känsla av att allt inte står rätt till. Den känslan har gjort mig väldigt nervös, jag har även varit stressad över det. För att kunna reda ut vad den känslan beror på har jag gjort en rad olika saker, jag har bland annat gått till vårdcentralen för att ta massa tester för att se om något är avvikande. Alla tester har visat att jag är fullt frisk, det har bara gjort mig ännu mer stressad över hela situationen. Trots att allt pekade på att jag var frisk och borde må bra kände jag ända av den här känslan av att något inte stod rätt till. För att fortfarande kunna reda ut vad det berodde på letade jag efter andra lösningar och alternativ jag kunde prova i hopp om att må bättre. Det var då jag hittade det här företaget och insåg att de jobbade med healing i Ystad, vilket intresserade mig. Tidigare har jag aldrig provat healing men jag var beredd att testa det för att se om det skulle fungera för mig. Med tanke på att jag fick ett så bra intryck av det här företaget bestämde jag mig för att vända mig till just dem för den hjälpen. Den hjälpen jag fick var helt otrolig, den gjorde att jag äntligen blev av med den förfärliga känslan jag hade burit omkring på. Eftersom jag fick så bra hjälp av det här företaget kan jag helt klart tipsa er att också vända er till dem för healing i Ystad, om det skulle vara något som intresserar er. 


Kommentarer är stängda.