Den enda restaurangen jag gillar

Den enda restaurangen jag gillar

God morgon, god middag, god kväll! Allt beror på när du läser det här inlägget, hur som helst är du varmt välkommen. I dagens inlägg tänkte jag berätta för er om en restaurang i Ljungby som jag fullkomligt älskar, restaurangen heter Matverket Bistro.

Jag är en av de personerna som gärna inte går ut och äter på restaurang, för mig är det inte alls lika mysigt som andra beskriver det. Enligt mig kostar väldigt lite mat alldeles för mycket, i många fall får man dålig service och där det är mycket folk är det även högljutt. Jag har därför aldrig riktigt sett någon mening med att gå ut och äta på restaurang, man kan ju få minst lika bra mat hemma. Nu undrar ni säkert varför jag ändå sitter och skriver ett inlägg om en restaurang i Ljungby som jag motförmodan gillar, det går ju emot allt jag precis sa. Det är för att min man bjöd med mig ut på dejt en kväll till den här restaurangen, han hade själv varit där tidigare och trodde verkligen att jag skulle gilla det. Dejten blev väldigt lyckad, det här var den första restaurangen som jag tyckte om. Min man lyckades verkligen, han fick mig att lätta på åsikten jag hade om att äta ute. Sedan dess har jag börjat gå ut och äta mycket mer, men än så länge bara på den här restaurangen. De lever verkligen upp till alla mina förväntningar, de har en bra kundservice, god mat, rimliga priser och även en lugn och mysig matsal. Kort sagt är allt med dem bra, därför kan jag fortsätta gå till dem. Om ni är ute efter en trevlig restaurang i Ljungby tycker jag definitivt att ni borde kika in Matverket Bistro, det är trots allt restaurangen som fick mig att ändra min åsikt till viss del.


Kommentarer är stängda.